Despre noi

 

Adrian Iepure

Director Cart Engineering

 

Compania „Cart Engineering” SRL a fost înființată în 2012 și a devenit una dintre companiile de top în prestarea serviciilor în domeniul topografiei, cadastrului, cartografiei digitale, cartografierii cu ajutorul dronelor, și altor activități similare în Republica Moldova. 
 Politica de management a companiei se concentrează simultan pe satisfacerea cerințelor clienților noștri și pe creșterea competitivității noastre la nivel național și internațional.
„Cart Engineering” SRL este dotată cu tehnologii competitive și cu specialiști cu înaltă pregătire. Personalul companiei sunt ingineri cu experiență dar și specialiști tineri, ceea ce ne permite un progres permanent în dezvoltarea și aplicarea tehnologiilor noi în domeniul nostru.
Compania a executat sute de diverse proiecte în Chișinău și Republica Moldova. Am lucrat cu o mare varietate de clienți, de la întreprinderi mici la companii mari și organizații guvernamentale. Câștigăm respectul și încrederea clienților noștri prin abordarea noastră sinceră și angajamentul față de clienții noștri.